rele

Members
  • Content Count

    4
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

Profile Information

  • Gender
    Male

Flight Sim Profile

  • Commercial Member
    No
  • Online Flight Organization Membership
    none
  • Virtual Airlines
    No
  1. This installation guide has worked successfully for quite a number of people. It has to be followed exactly so take time as it does work. I am currently running TP on Windows 10 with FSX-SE and on another computer eunning Windows 7 (both 64 bit). I hope this helps as TP is great in many areas of the world. http://www.rele.me.uk/flight-simulation/tileproxy/tileproxy-installation When you do get it working then it is well worth installing the R086 update. http://www.rele.me.uk/flight-simulation/tileproxy/tileproxy-update-r086 Regards, Robert.
  2. I have been using version 1.0 without any apparent problems. I did not apply patches 1.01 to 1.04. I have all the meshes at the top of my scenery file. I use Tileproxy. Recently while doing the IVAO Asia World Tour, we landed at WAMT Babullah (the first time I have flown there) and this is what I saw: If I disable FreeMesh_Asia then I see this: The friend I fly with does not use FreeMesh and also sees this second image. I then downloaded Patch 1.05 and updated as instructed with the FreeMeshX - Patches folder at the top. It makes no difference, I still see the runway in a 'hole' as per the first image. I have checked and tried everything I can think of to no avail. Perhaps some of you can spawn up at this airfield and see what you get. Any help on what the problem is would be greatly appreciated.