rele

Members
  • Content Count

    4
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by rele

  1. This installation guide has worked successfully for quite a number of people. It has to be followed exactly so take time as it does work. I am currently running TP on Windows 10 with FSX-SE and on another computer eunning Windows 7 (both 64 bit). I hope this helps as TP is great in many areas of the world. http://www.rele.me.uk/flight-simulation/tileproxy/tileproxy-installation When you do get it working then it is well worth installing the R086 update. http://www.rele.me.uk/flight-simulation/tileproxy/tileproxy-update-r086 Regards, Robert.
  2. I have been using version 1.0 without any apparent problems. I did not apply patches 1.01 to 1.04. I have all the meshes at the top of my scenery file. I use Tileproxy. Recently while doing the IVAO Asia World Tour, we landed at WAMT Babullah (the first time I have flown there) and this is what I saw: If I disable FreeMesh_Asia then I see this: The friend I fly with does not use FreeMesh and also sees this second image. I then downloaded Patch 1.05 and updated as instructed with the FreeMeshX - Patches folder at the top. It makes no difference, I still see the runway in a 'hole' as per the first image. I have checked and tried everything I can think of to no avail. Perhaps some of you can spawn up at this airfield and see what you get. Any help on what the problem is would be greatly appreciated.
  3. I am using Panel Builder with the EFIS add on and it is all OK (very pleased with it). My system is Windows 7 64 bit, X-Plane 10.25. What I would like to do is to back up my data i.e. my panels etc. Is there a way to do this? I can't see anything in the program and I have looked in the program folder, the X-Plane plugins folder and the system appdata but can't see anything I could back up that I am aware of. Perhaps I'm missing the point? Any help gratefully received.