iamgbs

Members
  • Content Count

    20
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

Profile Information

  • Gender
    Male

Flight Sim Profile

  • Commercial Member
    No
  • Online Flight Organization Membership
    none
  • Virtual Airlines
    No

Recent Profile Visitors

195 profile views
  1. iamgbs

    Black Screen with PMDG 737 NGX

    I posted on PMDG Forum as advised by Pete above. They have responded and the problem is fixed (essentially: disable EF Logging and Debug, ensure your shaders are OK, ALWAYS have the F22 default aircraft on screen before you select NGX). I suggest anyone else visiting this forum for the answer to the problem go to PMDG Forum instead and read the full thread.
  2. iamgbs

    Black Screen with PMDG 737 NGX

    Thanks. I will post there today.
  3. iamgbs

    Black Screen with PMDG 737 NGX

    Hi Pete, Yup, cycled the EF log ON/OFF several times. Also tried it without EF at all - same problem. Even went so far as to revert to original P3D shaders, but still nogo. I think EF is not the cause, but merely a symptom of something which has been there apparently from PDv3 (which started this thread). This is driving me nuts! Expensive plane, really love it, can't use it. PMDG - are you there...???? Or is there another forum I should be posting on?
  4. iamgbs

    Black Screen with PMDG 737 NGX

    Yup, several years old yet still relevant! Update: After jubilantly announcing yesterday that switching OFF EF Auto-logging worked for me: That was yesterday! Today, the problem is back!!!!! I tried all the steps from Darryl as well, but no change. Can this annoying problem be finally fixed? I look forward to feedback from PMDG.
  5. iamgbs

    Black Screen with PMDG 737 NGX

    Pete, disabling EF Auto Log did it for me. Did it work for you Darryl?
  6. iamgbs

    Black Screen with PMDG 737 NGX

    This is happening to me for P3Dv4.5. I hadn't used the NGX for a while, Wanted to yesterday, black screen exactly as described by Rimax. Reloaded NGX, but problem remains. All drivers and software up to date. Does not happen with any other aircraft. Any ideas???
  7. Thank you Alex. I did as suggested and I see them now! Great product, mate, best on on the market! 👍
  8. Long time user of Little Navmap, and still loving it! Interesting problem turned up on 2.2.4: I have latest Navigraph - 1905, installed on everything I have (as far as possible). However, I note that some Navaids (like STARS) shown in my aircraft are not found on LNM using User Search. An example; Flying into WARJ, I wanted to use a Procedure which was on my FMS (IFly 747) for an ILS approach to RWY 09. It was not on LNM screen ("No Procedures for WARJ"), LNM showed RWY 09R with ILS Feather, but no procedures. So, I searched for the following STARS shown on FMS: ANY1A, GEPA1C, LASE1F. But the search showed no result. I have noticed this at a number of airports since I updated to AIRAC 1904/5 and LNM2.2.4. I can't figure out why. Can anyone shed a bit of light on this please?
  9. iamgbs

    737NGX Clock

    Thank you cmpbellsjc for pointing me to the correct forum. However, I found out what I was doing wrong: What I was doing was then pressing the "Run" which prevented the clock from counting. Strange, but true. I guess "Run" meant it was running, NOT that I needed to press "Run" for it to start!
  10. iamgbs

    737NGX Clock

    Hi, I cannot seem to get the ET part of the clock in my PMDG 737NGX to work. When I press the ET button (lower right), the display shows a 4-digit digital display (as one would expect), with "RUN" displayed above the ET Button. But, the display does not count, just sits at 00:00 forever. Not a show-stopper, but would be nice if I could get it to work. Apologies if I missed a post about this, but could not find any posts through a search here and in Google which fixes it for me. Perhaps I have a corrupt file?
  11. iamgbs

    Chaseplane on networked PC

    Hi Guys, Has this happened? My CPU is in need of some off-loading until i can save up for an 8700K! keep up the good work.
  12. Thank you so much Keven, that did the trick! Love it!
  13. Hi, When I view Youtube vids of sim flights, I see these impressive camera shots where Chaseplane is circling the aircraft, as it is flying! Looks spectacular and I would love to know how it is done, please. Regards, Geoff
  14. iamgbs

    Pmdg 737 Ngx TO/GA Problenm At Takeoff

    Than k you downscc. Sorry I did not respond before, just saw this notification. Anyway, it works fine per the intro: one PMDG aircraft per session!
  15. iamgbs

    Pmdg 737 Ngx TO/GA Problenm At Takeoff

    Thanks so much for taking the time to help. I went through your suggestions and fixed as necessary. No difference, so I took a new course: By experimenting (a lot) I found that if I "Selected" a PMDG plane after another (even if it is PMDG), this problem occurs. I figured it must have something to do with A/T being retained somewhere (and maybe even some braking setting). (I looked in the aircraft.cfg files to see if I could see anything, but don't know what to look for). Something else that was occurring was that after the systems initialization on loading, after about 30 secs sitting nicely on the rwy, the plane decided to head off on its own, ending up on 1 wheel and crashing. Again, seemed to me it may have something to do with A/T and brakes. Ironically, if I use the PMDG 737 as my 1st flight of the session, no problems. And I think that got me off onto another line of thinking: Hmmm! I remembered I had saved a previous plane (Mooney) as the default, so deleted it and went back to the F22 P3D default. And that is when things seemed to go right. Still investigating, but looks like I may have created the issue(s) myself with that default. Time will tell..... Once I confirm/reject that was the reason, or come up with other positive results, I will post to help others (might be a few days though). Thanks again guys, much appreciated. Geoff Shannon