Matteo Cordaro

Members
  • Content Count

    10
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by Matteo Cordaro

  1. Matteo Cordaro

    FPS locked at 31 (P3D v4.4)

    Hi guys, hope this question hasn't been already answered. I had some autogen problem with unlimited frame rate: it didn't load up. After locking my fps to 31 in P3D v4.4 the problem seems to be solved. However locking the fps to 31 my GPU doesn't work at full power and (40/55%) and i get bad FPS (15/25 FPS) Istead with unlimited FPS the GPU works arround 80/90% at all times with better fps (+10/15 FPS) bt autogen roblem comes out again. I have scenery draw distance set to medium and everythink set to High/Dense System Specs i7 6700k OC 4.5GHz RTX 2070 16GB 2400hz RAM Samsung C32HG70 144Hz 1ms 2560x1440 I was wandering if it was possible to keep my GPU to 20/90% even with locked FPS Thanks in advance Matteo
  2. Matteo Cordaro

    FPS locked at 31 (P3D v4.4)

    Thx guys i’ll follow your suggestions. I think thai i should upgrade my CPU in the near future
  3. Hi everyone i've got a problem since v1.0.31 (non experimental). Chase Plane works perfectly since i start active sky for p3d v4.4 (latest built). At that time external view doesn't work anymore. Do you have any solution? thanks in advance Matteo
  4. Matteo Cordaro

    Autogen long in-sim loading time

    Hi guys, aafter changing my GPU i expierience some problem with the outogen. After desending while landing, it is blurry with no autogen objects (houses, trees). In order to solve it i have to point the view down and wait. I have ORBX GLOBAL, VECTOR, OPEN LC and some regions. It happens during day or night. Mu sistem specs are i7 6700K OC 4.5, EVGA RTX 2070 and 16GB of RAM. I've already tried deleting my P3d.cfg Any solution? Thanks in advance
  5. Matteo Cordaro

    Autogen long in-sim loading time

    I have the draw distance set to Very High. You mean that i shold reduce it correct?
  6. Matteo Cordaro

    Autogen long in-sim loading time

    Hi everyone. I still have the problem after following your suggestion. I've locked the FPS at 30 and dimmed the settings. Recently i've chacged my monitor to a Samsung C32HG70 (2K, 144Hz, 1ms). The problem is that after crusing during desent Autogen doesn't show up. Every time i have to relod the scenery and poin my viw down for minutes in order to make autogen loaded. I get quite decent FPS (20 to 30 in FSLabs) My settings are not maxed out and are quite normal (High).
  7. Matteo Cordaro

    Autogen long in-sim loading time

    Yes i do run with unlimited frame
  8. Matteo Cordaro

    Autogen long in-sim loading time

    Thx for your replies guys. I have all driver updated. I will reduce my settings and see if it world.
  9. Matteo Cordaro

    Autogen long in-sim loading time

    Yes sir i did. And i re-run the installerò to repair the installation
  10. Matteo Cordaro

    P3D V4 Light field for addon airports.

    I also have this problem. Can someone help?