Sign in to follow this  
Guest rperdok

Undocked Throttle quadrant dissapears

Recommended Posts

Hi All,Since my update to the 800/900 my undocked throttle quadrant on the second monitor dissapears when I switch to the overhead panel on the main monitor.I am using FS9 and I have a two monitor setup, both on the same graphical card (ATI 9800 XT). I never had this problem before adding the 800/900 version.I have all the latest versions installed.Thanks for the help.Kind regards,Ren

Share this post


Link to post
Help AVSIM continue to serve you!
Please donate today!

Same here, except I have only 1 monitor. Not a big problem except during engine start when I have to reopen the throttle window for the second engine, even themn no big deal.Paul GroundEGBG

Share this post


Link to post

You're right, not a very big problem, but it would be nice to have it fixed!Nobody else experienced this problem? Maybe there is something wrong in my setup???Regards,Ren

Share this post


Link to post

Yes, tried that. There is an option to allow undockable overhead panel, but when I select that option, it becomes even weirder...In that case when I switch to overhead it is working fine, Throttle quadrant not closing, but when I try to switch back to the main view, the overhead panel stays there. Have to deselect it from the views menu to close the overhead panel.... In that case, I choose to reselect the Throttle quadrant again and again...I do not want to undock the overhead, only CDU, Throttle, Radio and clock. (Only have two monitors)

Share this post


Link to post

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
Sign in to follow this