Jump to content

Sign in to follow this  
Guest corte

Help!!! Can't get ILS to work via FMC

Recommended Posts

Guest corte

Hello All;I have a problem activating ILS via the FMC once vectored into and cleared for a RWY by ATC.Once cleared to land at KORD RWY 32L,I go into Arrivals then select the RWY which was listed on the FMC, it then said next to the RWY and then the EXEC was lit which I then clicked. With AutoPilot engaged I select LNAV and nothing happens.I try to engage APP (which should be the logical thing)and it wouldn't light (didn't engage) nothing happened.I tried loc, nothingI also tried selecting the different CMD C and R and nothing.I also tried manually setting the NAV Radio to the ILS RWY frequency, but it wouldn't let me. The screen says Preselect.As you can see I tried everything I can think of. What am I missing?I was well within the glide scope localizer range (10 mls out, 1500 FT.) I have flown the route several times, so I know this approach well.I read the entire manual and couldn't really find exactly how to get this working. PMDG, I love your produce but, I must say that some potions of your manual are hard to follow. It says what a function is used for, but not exactly how to use it or execute the function.Any help would be greatly appreciated.Thanks.Kindest Regards.awc.

Share this post


Link to post
Guest corte

>Say type aircraft?Sorry; PMDG 747-400.Thanks.awc.

Share this post


Link to post

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Sign in to follow this  
×
×
  • Create New...