Jump to content

Sign in to follow this  
G-SWSM

Queen Re-Install.

Recommended Posts

Hi Gang,I have just re-installed the Queen, and for the life of me can't seem to get any SIDS or STARS to show up in the FMC page after selecting the airport and runway.I just know I'm missing something silly, but can't seem to figure out what it is.it's been on my system since it was released until now, so trying to find what I did all that time ago to fix it is something I am having trouble with.Thank you for any help.


Steve.

 

thNOD32ForumSig.jpg

 

Unlike the British Government, I actually Learn from my Mistakes..........

 

Windows XP Professional SP3, ABIT IC7 MAX3 MotherBoard, Intel P4 3.40GHz HT, 4Gigs RAM, Hercules Digifire Sound Card, Geforce 7800GS 512RAM Graphics Card, FS9.1, REX, ASv6.5, GE pro.FE.

Share this post


Link to post

Start off with an obvious/simple possible cause of your problem - have you downloaded and installed the latest SIDS/STARS from the appropriate websites?Regards,


Matthew Bellette

Share this post


Link to post
Guest glenb

I find myself in the same fix. I have been away from flight sim for some time and I can't remember how or where to download the current files. I know the answer is easy but I can't find it.Thanks.

Share this post


Link to post

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
Sign in to follow this  
×
×
  • Create New...