Jump to content

Sign in to follow this  
Guest minhnghia

PMDG747 display system problems

Recommended Posts

Guest minhnghia

I started PMDG747 with cold and dark and followed all procedures to start but my display wasn't on (no color on indicator) and no waypoint on navigator display (Only said that time to align but i did and it kept appearing)Few days ago it worked very well and had no problems. Thanks for helping

Share this post


Link to post

Did you set the INS twice as required?


Dan Downs KCRP

Share this post


Link to post

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
Sign in to follow this  
  • Tom Allensworth,
    Founder of AVSIM Online


  • Flight Simulation's Premier Resource!

    AVSIM is a free service to the flight simulation community. AVSIM is staffed completely by volunteers and all funds donated to AVSIM go directly back to supporting the community. Your donation here helps to pay our bandwidth costs, emergency funding, and other general costs that crop up from time to time. Thank you for your support!

    Click here for more information and to see all donations year to date.
  • Donation Goals

    AVSIM's 2020 Fundraising Goal

    Donate to our annual general fundraising goal. This donation keeps our doors open and providing you service 24 x 7 x 365. Your donation here helps to pay our bandwidth costs, emergency funding, and other general costs that crop up from time to time. We reset this goal every new year for the following year's goal.


    2%
    $640.00 of $25,000.00 Donate Now
×
×
  • Create New...