Jump to content

Sign in to follow this  
Guest Jeff Turner

Gauges disappear?

Recommended Posts

Guest Jeff Turner

Morning I seem to be having some issues with FS9 and the 747 (PMDG)WHen loading FS9 and then the PMDG 744, all the displays appear and then about 5 minutes later, they all disappear... Engines are running and all appears normal with the exception of the displays... I have failures set to none. ? Any ideas?

Share this post


Link to post

That's a problem with the validation. I would try reinstalling the plane, and if that doesn't work, contact support and they'll help you out.


Mike Roth

Share this post


Link to post

UNINSTALL the 400F (if installed) and then the 400. Run the install executable- make sure that the validation page (requiring your email, order number and password) comes up. First the 400 then the 400F- Finish install= no more disappearing screens.NOTE- if you are not asked to validate this fix will not work. Try a reboot between uninstall and reinstall to give you the best shot at this fix.http://ops.precisionmanuals.com/wiki/PMDG_...ng_the_plane.3FAlso, forum rules require signing posts (despite the obvious real user name)....thanks!Best-Carl F. Avari-Cooper BAW0225http://online.vatsimindicators.net/980091/523.png


Best-

Carl Avari-Cooper

Share this post


Link to post
Guest Jeff Turner

Thanks guys... I was stupid and got it fixed... Appreciate it!

Share this post


Link to post

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Sign in to follow this  
×
×
  • Create New...