Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest 413X3

MD-11, parking brake does not go off!

Recommended Posts

Help! My parking brake is stuck! I cannot turn it off! I have gone through the checklists, and when I went to push back using the FMC, the voice said release parking brake, but I can't! I even started all 3 engines to make sure I have hyd pressure, but nothing! I was following the quick tutorial, and had the parking brake armed before I started hyd alt pump 1, if that caused the bug its just a guess, but I can't move!!ThanksAlex

Share this post


Link to post
Share on other sites
Help AVSIM continue to serve you!
Please donate today!

>Help! My parking brake is stuck! I cannot turn it off! I have>gone through the checklists, and when I went to push back>using the FMC, the voice said release parking brake, but I>can't! I even started all 3 engines to make sure I have hyd>pressure, but nothing! I was following the quick tutorial, and>had the parking brake armed before I started hyd alt pump 1,>if that caused the bug its just a guess, but I can't move!!>>Thanks>Alex>did you try it via the keyboard?http://i5.photobucket.com/albums/y156/awf1/sign.jpg

Share this post


Link to post
Share on other sites

Alex,not that I think this causes the problem, however when you load the panel state for the tutorial parking brake is OFF as it should be. When you want to set it you need to turn on the HYD AUX PUMP 1 as FIRST step and then set the parking brake.Regards,Markus

Share this post


Link to post
Share on other sites