Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest fly_123

Black screens when i startup the 747 in fs9

Recommended Posts

Guest fly_123

Hi eveybodyi've got a strange problem with the "Queen" in fs9.I installed yesterday Vista Home Premium 64-bit on my Harddisk.Before i did that, i had XP. There could i fly the 747 without any problem.When i start now with the 747, at 1 minute after start flight, the screens will appear in dark (ND, MFD, EICAS)only the FMGC i appear as normalWhat can i do?? I won't miss the queen in fs9Thanks for the helpKind Regardsfly_123

Share this post


Link to post

Perhaps you have an authenication problem, which is about the only problem that gives this symptom. Send an email to pmdg support for assist.Please note that messages in this forum need to be signed with a real name.


Dan Downs KCRP

Share this post


Link to post
  • Tom Allensworth,
    Founder of AVSIM Online


  • Flight Simulation's Premier Resource!

    AVSIM is a free service to the flight simulation community. AVSIM is staffed completely by volunteers and all funds donated to AVSIM go directly back to supporting the community. Your donation here helps to pay our bandwidth costs, emergency funding, and other general costs that crop up from time to time. Thank you for your support!

    Click here for more information and to see all donations year to date.
  • Donation Goals

    AVSIM's 2020 Fundraising Goal

    Donate to our annual general fundraising goal. This donation keeps our doors open and providing you service 24 x 7 x 365. Your donation here helps to pay our bandwidth costs, emergency funding, and other general costs that crop up from time to time. We reset this goal every new year for the following year's goal.


    2%
    $705.00 of $25,000.00 Donate Now
×
×
  • Create New...