Sign in to follow this  
Guest

Intermittent Panel problem

Recommended Posts

Sometimes in flightsim with a couple of panels, on the autopilot, instead of moving in increments of 1 (HDG&OBS) or 100 (ALT) it strangely goes in increments of 10 (HGD&OBS) and 1000 (ALT). Does anyone know why this is and how can I stop it happening for good. This sometimes corrects itself and other times the only way I can enter the correct settings is to use FSNav.Any help gratefully appreciated.

Share this post


Link to post
Share on other sites
Help AVSIM continue to serve you!
Please donate today!

I've got the exact same problem, so rest assured you're not alone. I've also seen this topic mentioned before, but I don't think there was a conclusive answer. I've just learned to live with it, as it only affects maybe 5% of my aircraft on an intermittent basis.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Check the option...(hmmm....let me check the FSUIPC documentation...)...Got it..."fix control acceleration" on the tab "Technical". (at least I think it's Technical") ;-)Hope it helps

Share this post


Link to post
Share on other sites

Hi,It is a Windows resource issue and can be solved as Mats explains below. Download the latest version of FSUIPC and make sure the 'fix control acceleration' is checked.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Will go and check that option in fsuipc, thanks to all that replied.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
Sign in to follow this