Sign in to follow this  
flightsimmer747

error on submit fs folder target none

Recommended Posts

Help AVSIM continue to serve you!
Please donate today!

Hi Joe,Not sure, but please check the ASV.ini for FS9Path, this should be set appropriately to your FS9 folder. Does this help?

Share this post


Link to post
Share on other sites

Hi,Can you post your ASV.INI? Have you confirmed you have proper networking and permissions setup for write/create/modify access?

Share this post


Link to post
Share on other sites

//ASV configuration file Build 314[General]WindowPosX = 5025WindowPosY = 3420DefaultWeatherFolder = C:Program FilesMicrosoft GamesFlight Simulator 9ModulesASVSuppressionCeiling = 10000SurfaceWindLimit = 10FS9Path = C:Program FilesMicrosoft GamesFlight Simulator 9CloudLayerLimit = 5LocalSuppressionRange = 100MinimumVisibility = 0MaximumVisibility = 59LastPlanFolder = C:Documents and SettingsVincenzoMy DocumentsFlight Simulator FilesAutoVasFrequency = 40AEStartupMode = 3IncreasedWake = FalseDisableWindsAloft = FalseDisableRandomLightSelect = FalseFavorCumulus = FalseUnpauseOnReadyStatus = FalseForceTstormsWithCB = FalseAutoSetFSTime = TrueAutoConvertPlanFiles = TrueAutoRefreshAI = TrueDisableVisGraduation = FalseAutoSaveAETheme = TrueOfflinePlayback = FalseEnableVAS = TrueAutoGenVAS = TrueForceDestinationWeatherZone = FalsePreventIcing = TrueOnlineUpdates = TrueExtendedDestinationWindsForce = FalseDisableAllGroundUpdates = FalseGlobalWrites = FalseDepictFS9HazeLayer = TrueExtendTstormLayers = FalseDisableDirectWindControl = FalseVoicePlayback = TrueLocalSuppression = TrueStartupSound = TrueDisableGroundUpdates = FalseUseProxyServer = FalseFogLayerGeneration = TrueUpdateSuppression = TrueOvercastEnhancement = TrueIgnoreFSReadyStatus = TrueFSUIPCWindSmoothing = TrueLimitSurfaceWinds = FalseLimitCloudLayers = TrueAutoGlobalWriteToggle = TrueRainWithTS = TrueDisableUpperLayerGeneration = FalseVisibilitySmoothing = TrueDisableMessages = FalseAutoTimeZoneDetection = TrueUpdateInterval = 10VATSIMData = FalseZuluConversion = -4AloftPredictability = 100WindDriftRate = 0MaxCloudThickness = 10000MinStratusSeparation = 7000TAFProcessing = FalseEnforceVisibilityLimits = TrueWakeTurb = TrueStartPaused = FalseUseSystemTime = TrueDisableCAVOKClouds = FalseProxyAddress = NONE

Share this post


Link to post
Share on other sites

Hi Joe the .ini looks good. Thanks for posting that.Not sure what is happening, this is the only report of such behavior. Could you please email me @ damianc@hifisim.com? Please try an uninstall/reinstall as well just to rule out installation problems. Let me know if any errors during install are shown?Thanks!

Share this post


Link to post
Share on other sites

Nope it wasnt running now that i ended task once when it wasn't responding it now loads properly to submit. Also running fs first helps then asv is the solution same with shut down asv 1st.

Share this post


Link to post
Share on other sites

I keep thinking if i should reinstall due to this error did anyone else get it?Jim what would you suggest? I dont think i shut it down after i installed it, but later i did and reboot and it works well.Also it kept freezing when loaded initially with fs9 on.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
Sign in to follow this