Sign in to follow this  
kerosene31

Is there a VIRUS that defeats your mouse?

Recommended Posts

I have never had this before in my system....after about ten or fifteen minutes of usage, I lose my mouse, totally...I have to reboot.Could this be a virus?I am very careful regarding such, with protection and updates. Does anybody quickly know if there is such a virus that does this?Thanks in advance for any replies....Mitch R>

Share this post


Link to post
Share on other sites
Help AVSIM continue to serve you!
Please donate today!

Anything is possible. I would first unplug your mouse and clean the inside and hook it back up to the computer and see if that solves the problem. The second thing I would look at is the possiblity of reinstalling the mouse driver to get it back working. As for anything is possible, get this! my virus scan for some reason crashes for no apparent reason. I have Norton 2002 and I have purchased Norton 2003 and Firewall so I hope this will solve my problems.

Share this post


Link to post
Share on other sites

I run the MS optical mouse...and have reinstalled.Hmmm...I just ran a complete scan, and no viruses reported or earmarked.Again...hmmmm...Thanks..., The LAST think I want to do...and yes..they (MS) do recommend it..is to reinstall 98SE every three to four months.I'd rather down a whole bottle of Buckley's....know what I mean?Cheers!Mitch R.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Optical mouse......... wireless? If so, maybe you need to check the battery? I haven't heard of any such virus that affects the mouse, but as was pointed out -- anything can happen.-Lindy :-wave

Share this post


Link to post
Share on other sites

Nope...the sucker is wired in.....lol.I reinstalled again....and will wait and see.This is been the only system aberration, ever. Bums you out.Mitch

Share this post


Link to post
Share on other sites

hi mitchi have a optical mouse as wellthe kool red light under the mouseanyway i had this problem as well recently i totally lost the cursor of the mouse on the screen, i rebooted and everything is fine now:-wave

Share this post


Link to post
Share on other sites

Is it a USB mouse? If so it could be a driver problem. I have heard of people having similar problems. If it is USB (and ONLY if it is) try unplugging and reconnecting it. Check to make sure you have updated drivers for the motherboard as well.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
Sign in to follow this