Sign in to follow this  
Guest Totito

Some Sound Issue

Recommended Posts

Hi all, Just a question regarding the soundWhen im Flying, whatever phase, i heard a little "tic" , like if the sound came stop and then plays again...How this can be fix??

Share this post


Link to post
Share on other sites
Help AVSIM continue to serve you!
Please donate today!

Not sure what that might be. Haven't had that complaint before...so could be a sound card or driver issue on your machine. The sound on my four machines here is smooth...using a Creative SBLive!, a Creative Audigy, a Creative Audigy2, and an Audigy2ZS (PCMCIA external).The place I've always started with sound issues is a current set of drivers (both video and audio).RegardsBob ScottATP IMEL Gulfstream II-III-IV-V L-300Santiago de Chile

Share this post


Link to post
Share on other sites

Hello,If it's the same sound I here, I think the tic/click sound may be the control soleniods operating when you move the yolk. I remember reading this somewhere.Mel

Share this post


Link to post
Share on other sites

Yes, if you're getting the sound while moving the yoke around, then it's the CWS control solenoids, which though perhaps annoying is entirely realistic. If it's a constant tic every couple of seconds, it's probably related to your sound configuration.RegardsBob ScottATP IMEL Gulfstream II-III-IV-V L-300Santiago de Chile

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
Sign in to follow this