Sign in to follow this  
Fiveholer

Problem with FS9 menus...

Recommended Posts

Hey everyone. I am having a problem with the settings menu all of a sudden. I don't know what is causing it, but its gotta be a display driver issue. My card is listed below in my sig and I am using the 6.14.10.9792 signed drivers from Nvidia. The menus worked after initial install of FS but now this is what I see. It wouldn't be that big of a deal if I could find all the correct spots in the fs9.cfg to edit them. Any ideas? Here is what I am seeing.http://forums.avsim.net/user_files/170033.jpgThanks,Danny-Intel Core 2 Duo E6600 Conroe 2.4GHz LGA 775 OC'ed to 2.9GHz-EVGA 122-CK-NF68-AR LGA 775 NVIDIA nForce 680i SLI ATX-Crucial Ballistix 2GB DDR2 SDRAM DDR2 800 (PC2 6400)-EVGA 640-P2-N821-AR GeForce 8800GTS 640MB GDDR3 PCI Express x16-Western Digital Raptor WD1500ADFD 150GB 10,000 RPM Serial ATA150-Western Digital Caviar SE16 WD2500KS 250GB 7200 RPM SATA 3.0Gb/s-Thermaltake toughpower W0104RU ATX12V / EPS12V 650W-ZALMAN CNPS9500 LED 92mm 2 Ball Cooling Fan with Heatsink

Share this post


Link to post
Share on other sites
Help AVSIM continue to serve you!
Please donate today!

Nobody???-Intel Core 2 Duo E6600 Conroe 2.4GHz LGA 775 OC'ed to 2.9GHz-EVGA 122-CK-NF68-AR LGA 775 NVIDIA nForce 680i SLI ATX-Crucial Ballistix 2GB DDR2 SDRAM DDR2 800 (PC2 6400)-EVGA 640-P2-N821-AR GeForce 8800GTS 640MB GDDR3 PCI Express x16-Western Digital Raptor WD1500ADFD 150GB 10,000 RPM Serial ATA150-Western Digital Caviar SE16 WD2500KS 250GB 7200 RPM SATA 3.0Gb/s-Thermaltake toughpower W0104RU ATX12V / EPS12V 650W-ZALMAN CNPS9500 LED 92mm 2 Ball Cooling Fan with Heatsink

Share this post


Link to post
Share on other sites

Yes I am and that was the problem! Thank you so much!Danny-Intel Core 2 Duo E6600 Conroe 2.4GHz LGA 775 OC'ed to 2.9GHz-EVGA 122-CK-NF68-AR LGA 775 NVIDIA nForce 680i SLI ATX-Crucial Ballistix 2GB DDR2 SDRAM DDR2 800 (PC2 6400)-EVGA 640-P2-N821-AR GeForce 8800GTS 640MB GDDR3 PCI Express x16-Western Digital Raptor WD1500ADFD 150GB 10,000 RPM Serial ATA150-Western Digital Caviar SE16 WD2500KS 250GB 7200 RPM SATA 3.0Gb/s-Thermaltake toughpower W0104RU ATX12V / EPS12V 650W-ZALMAN CNPS9500 LED 92mm 2 Ball Cooling Fan with Heatsink

Share this post


Link to post
Share on other sites

or, why not just tell window blinds to ignore FS, thats what I have done, and no problems at all.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Even better, I didn't know you could do that. I now have FS9 excluded and it works like a charm. Thanks!Danny-Intel Core 2 Duo E6600 Conroe 2.4GHz LGA 775 OC'ed to 2.9GHz-EVGA 122-CK-NF68-AR LGA 775 NVIDIA nForce 680i SLI ATX-Crucial Ballistix 2GB DDR2 SDRAM DDR2 800 (PC2 6400)-EVGA 640-P2-N821-AR GeForce 8800GTS 640MB GDDR3 PCI Express x16-Western Digital Raptor WD1500ADFD 150GB 10,000 RPM Serial ATA150-Western Digital Caviar SE16 WD2500KS 250GB 7200 RPM SATA 3.0Gb/s-Thermaltake toughpower W0104RU ATX12V / EPS12V 650W-ZALMAN CNPS9500 LED 92mm 2 Ball Cooling Fan with Heatsink

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
Sign in to follow this