Sign in to follow this  
Bunchy

CTD when flying in EDNL area

Recommended Posts

I have a new problem that is re-producable 100% of the time.I just noticed it on a flight from LOWS to EGLL. When I pass east of EDNL, range of about 20nm, FS9 bombs out to desktop with no error messages.If I even try to load a flight at EDNL, when the 'loading' screen appears, it stays at 0% for a second or two, then bombs out to desktop.It doesn't matter which aircraft I'm using at the time.I have GE Pro 2 and UT Europe on top of FSGlobal 2005. But no other add-on sceneries.This problem may have lurking for some time. Other than this, FS9 is nice and stable.Could this be that seasonal CTD I saw many people suffer a while back?Any suggestions on how to fix this would be gratefully received.Thanks in advanceStu.ASUS P5N-E SLi plusE66003GB OCZ Ram8800GTX2 x 300 gig Hitachi 7500 in raid 0

Share this post


Link to post
Share on other sites
Help AVSIM continue to serve you!
Please donate today!

Have you tried different times of the year? Different seasons? That should rule out the seasonal nightmares. Do you have any third party Afcads for EDNL? What have you installed recently? New scenery in the area?

Share this post


Link to post
Share on other sites

Thanks, Mike.Problem sorted. Turned out to be an erroneous afcad file at ETSM.Cheers.Stu

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
Sign in to follow this