Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

pipersam

Problem whilst holding for the active

Recommended Posts

Hi guys/gals, got a bit of a problem with 4.3. When I reach the runway and theres an aircraft on the runway waiting, and one ready at the hold short point, radar contact doesnt seem to clear the aircraft on the runway for take-off. Nothing happens, and it leaves me there waiting. Eventually I give up and refresh the AI using activesky. I have recently turned out autoreply, but everything else has stayed the same. Please note: before and during taxi, I can see aircraft taking off, so it appears to occur when I'm told to monitor tower. Many thanks and I hope some one can help.Sam.

Share this post


Link to post
Share on other sites
Help AVSIM continue to serve you!
Please donate today!

Hi guys/gals, got a bit of a problem with 4.3. When I reach the runway and theres an aircraft on the runway waiting, and one ready at the hold short point, radar contact doesnt seem to clear the aircraft on the runway for take-off. Nothing happens, and it leaves me there waiting. Eventually I give up and refresh the AI using activesky. I have recently turned out autoreply, but everything else has stayed the same. Please note: before and during taxi, I can see aircraft taking off, so it appears to occur when I'm told to monitor tower. Many thanks and I hope some one can help.Sam.
do you have interact with ai, and ai chatter checked on the rc options screen?have you run the rebuild rc scenery database function? click the button to make it happenalso be sure you have the latest fsuipc and makerwys, link is pinned at the top of the forumif none of that helps, make a log, details pinned to the top of the forumjd

Share this post


Link to post
Share on other sites