Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Recommended Posts

I can't get the flight watch report to work, not sure what is wrong windows vista64 sp2 nividia 9500 gt

Share this post


Link to post
Share on other sites
Help AVSIM continue to serve you!
Please donate today!

Hi,Is the Voice Option On? Are you tuning a COM radio to the proper frequency? Are giving ASA a bit of time to start playing the voice files?Please let us know.Thanks,

Share this post


Link to post
Share on other sites
Hi,Is the Voice Option On? Are you tuning a COM radio to the proper frequency? Are giving ASA a bit of time to start playing the voice files?Please let us know.Thanks,
Yes to all questions
Hi,Is the Voice Option On? Are you tuning a COM radio to the proper frequency? Are giving ASA a bit of time to start playing the voice files?Please let us know.Thanks,
yes to all questions. not sure what to do.

Share this post


Link to post
Share on other sites

The voice ATIS/flightwatch worked for me when I tried it, so it works. You are dialing 122.000, correct? Are you pressing the appropriate receive button to hear your COMM channel? If you dial it into VHF 2, then you obviously need to press the COMM 2 receive button.If it were me, I'd load a default MS plane and try dialing in 122.000 into COMM 1 and try it. Then try tuning it into VHF 2/COMM 2 and press the COMM 2 button to hear it. See if that works, no add on aircraft, no other add ons running, just default MS and ASA.

Share this post


Link to post
Share on other sites
The voice ATIS/flightwatch worked for me when I tried it, so it works. You are dialing 122.000, correct? Are you pressing the appropriate receive button to hear your COMM channel? If you dial it into VHF 2, then you obviously need to press the COMM 2 receive button.If it were me, I'd load a default MS plane and try dialing in 122.000 into COMM 1 and try it. Then try tuning it into VHF 2/COMM 2 and press the COMM 2 button to hear it. See if that works, no add on aircraft, no other add ons running, just default MS and ASA.
thanks will give it a try

Share this post


Link to post
Share on other sites

Hi,You do flip the COMM switch to make 122.0 the Active and not the STBY, correct?One more question, is this a single computer install or network install?Thanks,

Share this post


Link to post
Share on other sites

Hi,As Jim said are you running ASA on a client PC? If so the ATIS will be heard on that PC not the FS PC.Regards

Share this post


Link to post
Share on other sites

Yes I do have the comm radio set, and i'm using my home computer. I'm not to sure what you mean by client pc?

Share this post


Link to post
Share on other sites

Hi,Please show us a picture of your radio screen in FS.Are you using ASA with one computer or 2?Go to your ASA main folder/voice/voice1 and click on one of the wave files. Does it play?Thanks,

Share this post


Link to post
Share on other sites

Jim,I found that i didn't have any voice files in my main folder. I'm still sort of just testing asa I still like to use 6.5 until all the bugs are worked out of asa I keep getting ctd with it. I keep checking the forums and will watch for different tips on working with the program. thanks for all the help.anthony

Share this post


Link to post
Share on other sites