Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

plowry

MD-11 Autobrakes and G/S

Recommended Posts

These problems were raised here on April 5th. I would much like to know if there is a solution to either.I fly the updated FSX version with CH pedals calibrated only with FS - not FSUIPC. The autobrake does not seem to work in any setting. Typically, with the spoilers deployed and the reversers running at 50% N1, I nose off the end of a 7500 foot runway as the F.O. calls out 80 knots. I can avoid that only by standing on the toe brakes. I find the glide slope is captured much of the time, but it is not reliable. Every few landings I intercept the localizer just fine and the F.O. announces the G/S is alive, but then I fly right through it as it moves from top to bottom. I am in the result becoming altogether much too proficient at missed approaches. Peter Lowry

Share this post


Link to post
Share on other sites
Help AVSIM continue to serve you!
Please donate today!

I used to have this problem with the 747 and the MD-11, but after even the first update of the MD-11 I don't have this problem anymore. Granted, I have the Saitek Pedals, but either way...I haven't heard anything on the forums about this for a while, so I'm assuming it was fixed?Paul

Share this post


Link to post
Share on other sites

Thanks for you comment Paul. Unfortunately I have received no other response so I don't know where to go from here. I have tried re-installing with the current update to no avail. From what I have read as recently as last week the problems only affects a few people. Unhappily I appear to be one of them. Peter.

Share this post


Link to post
Share on other sites