Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest Scandinavian045

A little FPS problem...

Recommended Posts

Guest Scandinavian045

Hi everyone!I'm new here and do not have any english or american backround so bear with me....Anyway, I have some problems with my PMDG products:When I have selected the 737-800/900 or 747-400, the FPS is going up and down, I usally get around 30-40 FPS at this airport with any other add-ons (like Level-D 767). But the FPS is changingfrom 30 (or 40) to 10, and then up to 30/40 and then down to 10 again. And it repeats doing that all the time, in VC, 2D and Spot view. It's like this with both products. Maybe becouse I have installed the latest graphics drivers, I have a nVidia GeForce 7600 GS.0, I have run both add-ons before withour problems, got the latest patches and updates for both of them and I have re-installed them both twice. Anyone got any ideas of what it can be or what I should do to make it run properly? It's a shame becouse I love flying the 737, 747. :(Marcus Le Veau

Share this post


Link to post

Please sign you name to posts in this forum.I ignore the much ballyhooed FPS numbers. As long as the motion is smooth and not jerky then I am not concerned. You didn't mention anything about your system, but the changing FPS number is not unusual. I bet it actually is rapidly changing every couple of microseconds, and what we see on the screen is just a sample measurements.

Share this post


Link to post
Guest Scandinavian045

Im not such a tech guy but it isen't microseconds as you think, it stays at the low FPS in about 3 seconds and then jump up to high FPS and stays there in 3 seconds, and it is like that.And I have XP, not Vista.Marcus Le Veau

Share this post


Link to post
Guest chrut

Edit: Disregard. Read the post wrong, sorry.

Share this post


Link to post
×
×
  • Create New...