Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest guido85

pmdg_md11.gau fatal error

Recommended Posts

Guest guido85

Hi guys my name is Guido. I had a problem of the topic title tonight when I'd landing at loww rwy 29. I just wanna know if that is normal and if there is a solution about this. I have all the update of the MD-11 and i use navigraph with the last airac e i use fspuipc version 3.96 whit FS9 and my system is windows xp SP3. Please help me. bye byeGuido Varano

Share this post


Link to post
Share on other sites

It could be any one of a number of things, and nothing to do with the MD-11 at all...Are you using any other addons? FlyTampa LOWW, mesh, ground textures... what are your system specs?There is little to say about the problem you had without further information from you. I have used the MD-11 on FS9 into and out of LOWW a lot, though not so much recently... and I never noticed the gau error...Can you reproduce the error? Or was it just a one off?Andrew

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest guido85

Hi andrew thanks for your reply. Yes i have a lot of addons as loww fly tampa, rex,ground environmet,ultimate terrain,active sky was running and other. My pc in not the most recently you can have at home but i have:amd 4200 dual core2 GB ramati 1950 xthundreds and hundreds of GB on my hard disk ;)a good mother boardecc..It has been the first time i've had that problem. i was landing at loww online with ivao and suddenly the crash. I was going to cry.... :( That's all. The only way for reproduce the error is remake flight i think!!Thanks for your help andrew. bye byeGuido Varano

Share this post


Link to post
Share on other sites

You would need to refly with the same parameters, ie IVAO...A new version of IVAP is out I saw recently...If it keeps happening, then you have a problem that will need solving... if you cannot reproduce it, it is probably just a one off because a procedure or disk write or something failed maybe...I would do a disk check of the drive on which FS is installed... and maybe a defrag if all is okay. If chkdsk finds errors, you might be able to repair them with chkdsk /FGood luck with seeing if the problem is reproducible...Andrew

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest guido85

Hi andrew. I refly with the same parameters and it has been all ok!!! I don't know what is happening last night. For now it's all ok.Thank you for your interest. Bye byeGuido Varano

Share this post


Link to post
Share on other sites

×
×
  • Create New...