Jump to content
Sign in to follow this  
mike1992

Fatal error with FSX&Win7

Recommended Posts

Well I have recently installed W7 64bit.I had put a little stuff called "UIAutomationCore.dll" into my main folder('Cause someone said it can prevent my FSX from fatal error...),but still get fatal error information.Mostly it occurs when I fly with LDS767 and click for a menue option.I had a short flight with PMDGMD11,no problem.I still have Maddog 2008 installed,but haven't tested yet.Also,no ground add-ons are installed.BTW my simulator is FSX SP2Here's my system:CPU Athlon 64b/dual core/5000+/2.6GHzGraphic Card:Geforce8600GT/512MMemory:4GBThanks very much


Yuchen Leng
Maddog driver
pmdg_trijet.jpg

Share this post


Link to post
Share on other sites

Hi Mike,I got the same fatal error for the first time late last night. I'm running Windows 7 64bit myself. Did you take a look at the Event Viewer to confirm it was UIAutomationCore.dll that was causing the fatal error?. Also are you running FSX as the administrator?.I'm going to take a look at my error log file today when I get home to see if it is UIAutomationCore.dll thats giving me the trouble. I'm also not running FSX as admnistrator, I'll give that a try as well.


Former Beta Tester - (for a few companies) - As well as provide Regional Voice Set Recordings

Four-I9/10900 | One-I7/6950 | Three-3090s | One-2080TI | One-1080TIs | Five-32GB DDR4 SDRAM 3600 | Five-Cosair 1300 P/S | Five-1TB NVME & Five-1TB SSD | One-Eugenius ECS2512 / 2.5 GHz Switch | Five-Ice Giant Prosiphon Elite CPU Coolers | Three-75" 4K UHDTVs | One-24" 1080P Monitor | One-19" 1080P Monitor | One-Boeing 737NG Flight Deck

Share this post


Link to post
Share on other sites

Actually I didn't confirm whether UIAutomationCore.dll has something to do with this.But I did try to run FSX as administrator as well as in compatibility mode(Winxp SP3/Vista SP2),but it didn't help.


Yuchen Leng
Maddog driver
pmdg_trijet.jpg

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest FSXBuster

mike1992: Have you considered that the problem might be your system?Athlon 64b/dual core/5000+/2.6GHz?With two hogs like FSX and Vista7? - Oops! Win7... LOL!What kind of RAM you have?

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
Sign in to follow this  

  • Tom Allensworth,
    Founder of AVSIM Online


  • Flight Simulation's Premier Resource!

    AVSIM is a free service to the flight simulation community. AVSIM is staffed completely by volunteers and all funds donated to AVSIM go directly back to supporting the community. Your donation here helps to pay our bandwidth costs, emergency funding, and other general costs that crop up from time to time. Thank you for your support!

    Click here for more information and to see all donations year to date.
×
×
  • Create New...