Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest beasteye

Addon Aircraft BUG

Recommended Posts

OK, ive installed some new Addon Aircraft but they all show up completley white in my Show aircraft list and theres sound on them and they dont respond to any commands i give them.i didn't have any problems installing them and all went fine but they simply wont work. any ideas how I can solve this irritating problem.Note:ive got a completley new system with Windows 7 and im using the Acceleration addon pack.

Share this post


Link to post
Share on other sites
Help AVSIM continue to serve you!
Please donate today!

OK, ive installed some new Addon Aircraft but they all show up completley white in my Show aircraft list and theres sound on them and they dont respond to any commands i give them.i didn't have any problems installing them and all went fine but they simply wont work. any ideas how I can solve this irritating problem.Note:ive got a completley new system with Windows 7 and im using the Acceleration addon pack.
HelloWhat addon aircraft ?At a guess I would say you are trying to run an aircraft addon written for FS9 in FSX whilst using the DX10 preview.You will need to help us here, tell us the addons you are trying to run , the OS ect.

Share this post


Link to post
Share on other sites
OK, ive installed some new Addon Aircraft but they all show up completley white in my Show aircraft list and theres sound on them and they dont respond to any commands i give them.i didn't have any problems installing them and all went fine but they simply wont work. any ideas how I can solve this irritating problem.Note:ive got a completley new system with Windows 7 and im using the Acceleration addon pack.
They are not properly installed if they have the sound icon in the show aircraft menu. If the addons came with instructions, make sure they were properly installed per those instructions. Or, the following link at FS Insiders will give you step by step instructions on how to put addon aircraft into FSX plus there are external links to other sites that provide excellent instruction. You want to make sure the aircraft you have installed is properly installed and you can start at this link: http://www.microsoft.com/Products/Games/FS...aftintoFSX.aspx. Hope this helps.Best regards,Jim

Share this post


Link to post
Share on other sites

Ok Problem solved, i had the DX10 preview on. works like a charm now!!Thx

Share this post


Link to post
Share on other sites