Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

CaptainLychock

Panel issues

Recommended Posts

I put a ticket in yesterday, and Ill re-post what I said in it here as well. if anyone has had the same issue and have fixed it please let me know! As you can see in the attachments I have no info displayed, no air speed and Alt ect. I also did a fresh installof FSX and the problem still happened, I gave it a third try by re downloading the NGXand a install, still with no luck. NGX1.jpg


-Sean L

PPL + IFR, SEL HP/Complex.. LAS WN Ground Ops

 

 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Hi CaptainLychock Did you get an answer on your ticket, and if you did, was there a solution to this problem?

Share this post


Link to post
Share on other sites

What is your operating system? I have this same problem on XP 64. PMDG says they have only seen this problem on XP and recommends WIN 7 64 bit. Here is part of the reply: I've had reports now from two more customers that installing SP3 on XP32 fixed this issue. Is there a reason you can't use Win7 x64? XP64 was never meant to be a consumer-level OS (Microsoft has said as much) and I don't believe it's anywhere near as well supported as Vista/Win7 x64 are. That's probably evidenced in the fact that they didn't even do SP3 for it.I took a look just now at what's actually included in XP SP3 - the only think that sticks out at me as a possibility is the MSXML 6.0 package - try installing the 64-bit version of this and see if it makes any difference:http://www.microsoft.com/download/en/details.aspx?id=3988I cannot get to this for awhile but hope this helps. Let us know. Don


Don Lillard

Share this post


Link to post
Share on other sites

Yes I did and PMDG is still trying to figure it out.. Do you have SP3 installed? On XP 32 PMDG is saying this is the fix.


Don Lillard

Share this post


Link to post
Share on other sites

Today I installed xp sp3, and vupti everything was working and my other problem before sp3 with fsx error when leaving fsx is also fixed now. I'm a happy PMDGNGX owner now.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Hey!I think I can be of some assistance, try messing around with your levels of AA. Why do I say this?My Wilco FeelThere ERJ had some options in it's manager to disable Enable AA and some other stuff, try messing around with that and Windows Clear type.


Regards,
Jamaljé Bassue

Share this post


Link to post
Share on other sites

  • Tom Allensworth,
    Founder of AVSIM Online


  • Flight Simulation's Premier Resource!

    AVSIM is a free service to the flight simulation community. AVSIM is staffed completely by volunteers and all funds donated to AVSIM go directly back to supporting the community. Your donation here helps to pay our bandwidth costs, emergency funding, and other general costs that crop up from time to time. Thank you for your support!

    Click here for more information and to see all donations year to date.
  • Donation Goals

    AVSIM's 2020 Fundraising Goal

    Donate to our annual general fundraising goal. This donation keeps our doors open and providing you service 24 x 7 x 365. Your donation here helps to pay our bandwidth costs, emergency funding, and other general costs that crop up from time to time. We reset this goal every new year for the following year's goal.


    43%
    $10,985.00 of $25,000.00 Donate Now
×
×
  • Create New...