Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

walken1974

Ai traffic issue

Recommended Posts

I have world of ai installed in fsx however I have noticed the liveries do not show up until I am very close to the ai traffic. (did not have issue on fs9) I have a 2600k 4.4 Nividia 570 any suggestions? Thanks

Share this post


Link to post
Share on other sites

HelloThis is, as far as I'm aware, because woai models are not native FSX models - I had the exact same problem. I eventually moved over to Ultimate Traffic 2 which uses native FSX versions of those models used by woai such as AIA, DJAI, TFS etc.

Share this post


Link to post
Share on other sites

  • Tom Allensworth,
    Founder of AVSIM Online


  • Flight Simulation's Premier Resource!

    AVSIM is a free service to the flight simulation community. AVSIM is staffed completely by volunteers and all funds donated to AVSIM go directly back to supporting the community. Your donation here helps to pay our bandwidth costs, emergency funding, and other general costs that crop up from time to time. Thank you for your support!

    Click here for more information and to see all donations year to date.
  • Donation Goals

    AVSIM's 2020 Fundraising Goal

    Donate to our annual general fundraising goal. This donation keeps our doors open and providing you service 24 x 7 x 365. Your donation here helps to pay our bandwidth costs, emergency funding, and other general costs that crop up from time to time. We reset this goal every new year for the following year's goal.


    42%
    $10,670.00 of $25,000.00 Donate Now
×
×
  • Create New...