Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Phil Chimbolo

Only PMDG House Livery works ?

Recommended Posts

Strange... I've installed two liveries -- United (merger) and Delta

 

In both cases when I go through cold and dark start-up procedures and engage throttles to taxi.  At that point I either get no power/thrust in both engines OR no power/thrust in one of the two engines.     BUT... the throttles move forward and the throttle indicators on my center display unit show the power being requested by the throttles.  (attached pic showing one Engine 2 with power, Engine 1 without).  Which engine works is random.

 

Please keep in mind the following when responding...

 

(1) I have successfully flown several flights (gate-to-gate) with the PMDG House livery -- no issues

(2) I have tried both with and without FSUIPC axis control

(3) My successful flights have been with FSUIPC control of the throttles

 

Please help me understand why the add-on liveries I've used (and installed through the very latest Ops Center; just downloaded this evening) don't work.

 

(I love this bird, and PMDG is great... but I don't want to just fly their livery!!!!)

Share this post


Link to post
Share on other sites
Help AVSIM continue to serve you!
Please donate today!

Phil,

Delete your FSUIPC4.ini file and let it rebuild - that usually fixes this.

Share this post


Link to post
Share on other sites

[ Totally Offtopic: I'm probably the only simmer in the world not using FSUIPC and I think I'm better off for it. In the last two months I've read so many topics where FSUIPC was the culprit, it's not even remotely funny. ]

Share this post


Link to post
Share on other sites