Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

banjoman1960

just flight dc6

Recommended Posts

hi,

i have some texture white at that plane now?

 

2r6pt86.jpg

 

 

also if i try in dx9 now,was ok before dx10.

 

reinstall did not help.

 

 

cheers ralf

Share this post


Link to post
Share on other sites
Help AVSIM continue to serve you!
Please donate today!

Have you made any changes to the aircraft model with DX10 toolbox or changed the aircraft.cfg?

Share this post


Link to post
Share on other sites

no,all was fine before dx10

 

have de and new install the plane,all same now,also in dx9 now that error.

 

it´s one of my favoritemwere nice to get it fixed..........

Share this post


Link to post
Share on other sites

DX10SF hasn't changed the plane or the DX9 shaders.

 

So what else is different

 

What have you changed in fsx.cfg?

 

Have you turned bloom on?

Have you turned on aircraft casts shadow on itself etc

Was TEXTURE_MAX_LOAD set previously to 4096?

Share this post


Link to post
Share on other sites

hi,

Have you turned bloom on? ............... no
Have you turned on aircraft casts shadow on itself etc  ..................... no
Was TEXTURE_MAX_LOAD set previously to 4096? .................. yes,and is  also now at this

Share this post


Link to post
Share on other sites

ok perhaps its related to the envmap did you have any problems with envmap during the install?

 

How big is <fsx dir>\Texture\envmap.bmp and is there a <fsx dir>\Texture\envmap.dds?

Share this post


Link to post
Share on other sites

<fsx dir>\Texture\envmap.bmp    64,1 kb

 

fsx dir>\Texture\envmap.dds        can not find in fsx texture folder

Share this post


Link to post
Share on other sites

is it static or does it move? what does it look like in the aircraft preview mode?

Share this post


Link to post
Share on other sites