Sign in to follow this  
jackisboss

HELP KIAS problem!

Recommended Posts

hi, i was flying in fsx. i was at fl35 with a speed hold of 265 kias. when i looked it said the ground speed was only 265 knots!! I    don't know how to fix this to make it show kias instead of gs. BTW the atlimeter was set correctly and the mach setting was off. ANY HELP??????

Share this post


Link to post
Share on other sites
Help AVSIM continue to serve you!
Please donate today!

Well, i was flying in a nice 737-900er delta textures from KDTW-KTPA. I was cruising at FL35 with a speed set for 265 KIAS. But, when I was checking my cruising speed, I was at a GS of 265 knots!!! I have not tampered with any CFG file regarding speed. I don't know how to make the KIAS speed show instead of GS!! BTW I had the the altimeter set for the standard 29.92. Any help please!!!!

Share this post


Link to post
Share on other sites

This is an automatic message.

 

This topic has been moved from "Hangar Chat" to "MS FSX Forum". This move has been done for a number of possible reasons.

  • The most likely reason is that the post was off topic.
  • The topic could also have contained images or a video that were not appropriate to the original forum it was posted in.
  • The images might not have been "illustrative" or "explanatory" in nature.
  • The topic could have been moved because we deemed it to be more appropriately placed elsewhere.
Please ensure that your posts are "on topic" and contain illustrative images or videos as appropriate. Do not post videos or images just for entertainment purposes anywhere but in the screen shot or video forums. See our image posting rules here.

 

Members who continue to post off topic posts can be denied entry to specific forums in order to reduce and remove the practice. Your cooperation is appreciated.

Share this post


Link to post
Share on other sites

This is an automatic message.

 

This topic has been moved from "Flight Simulator Tips and Tricks" to "MS FSX Forum". This move has been done for a number of possible reasons.

  • The most likely reason is that the post was off topic.
  • The topic could also have contained images or a video that were not appropriate to the original forum it was posted in.
  • The images might not have been "illustrative" or "explanatory" in nature.
  • The topic could have been moved because we deemed it to be more appropriately placed elsewhere.
Please ensure that your posts are "on topic" and contain illustrative images or videos as appropriate. Do not post videos or images just for entertainment purposes anywhere but in the screen shot or video forums. See our image posting rules here.

 

Members who continue to post off topic posts can be denied entry to specific forums in order to reduce and remove the practice. Your cooperation is appreciated.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Yes, Chris is right. There's an option in the "Realism" section, which allows you to either display IAS or TAS (or some other spee, I'm not totally sure, but I guess its TAS).

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
Sign in to follow this