Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

marctor

ENB/SweetFX Problems

Recommended Posts

Hi everyone,

 

Lately I´ve been running into some weird problems when using ENB or SweetFX. I had ENB running perfectly til some days ago when I had to reinstall FS9. Now, with no changes whatsoever to any configuration or hardware, I´ve been experiecing this kind of flashing behavior whenever I change views or open windows in 2D panels:

 

enb_problem.png

 

Note that it doesn´t show this kind of purpish color every time. Depending on the ENB settings, it may get completely dark or bright, or anything in between. But it always does that whenever changing views, which is getting pretty anoying.

 

My system specs:

 

Intel Core i7 2.67

8GB RAM

GTX 760

 

Any light on that will be much appreciated!

 

Best regards

 

Marcelo Torres

Share this post


Link to post
Share on other sites

Hi Jim,

 

Thanks for your input. I´ve elaborated on the issue and concluded it´s not directly related to ENB, although it exacerbates the problem. With a clean FS9 install, I´m experiencing lags when changing 2D views or opening 2D panels. With FXAA selected through NVidia Inspector, I also get some blurries on the whole screen, altogether with the lagging, when changing views. It happens with any aircraft but is much more evident with complex payware stuff (like the Mad Dog above) than with the defaults.

 

I´ve tried pretty much everything: ended up doing a complete reinstall of Windows 7, reinstalled FS9 from two different sources, replaced my GTX 760 for an old GTS 250, installed some older drivers, and the problem still persists. The curious thing is that FS9 used to work perfecly with the same config, but since I had to reinstall it I can´t find a clue to solve this issue, which is present in every reinstall I did after.

 

Something else that I´ve observed: when selecting "End Flight" through the menu, the upper part of the screen (with the front view and the upper part of the 2D panel) stays on screen for a second, while the lower part goes dark. I think this is also related to the issue I´m experiencing.

 

Best regards,

 

Marcelo Torres

Share this post


Link to post
Share on other sites

×
×
  • Create New...