Sign in to follow this  
gfd

CTD

Recommended Posts

Greetings,

 

I have just reinstalled my operating system and am in the midst of getting all of my applications and data back on. I made a copy of my modules folder before reinstalling. I hoped to make things a bit easier. LINDA starts ok and appears to operate without incident. The issue comes when I close the program. I get the windows message 'check for solution, close ,etc'. After I elect to close the program, I get two error messages. I dismiss those and I get a rude Windows noise. I have screenshots of the two error messages and a copy of the faulting text from Windows here:

 

https://www.dropbox.com/s/pvoq1wdoadzafhi/LINDAcrash.zip?dl=0

 

Perhaps I should not have just copied the modules folder over in the new installation. Maybe you could tell me what I need to do to get out of this.

 

Thanks in advance.

Share this post


Link to post
Share on other sites
Help AVSIM continue to serve you!
Please donate today!

Hi Graham

 

Thank you for the report. You included a blank/empty text file in the zip. Was this intentional?

 

Were you closing LINDA on its own or with FSX? Is it happening everytime you close? Also you are using the beta test build I sent you (2.5.8). Can you look at the LINDA About page and give me the build number (in brackets)?

Share this post


Link to post
Share on other sites

Hi Andrew,

 

Blank page unintentional...duh. Doesn't matter how it closes. Every time it closes. Am using 2.5.7 will double check.

 

FYI LINDA is both faulting application and faulting module. Will upload proper data.

 

FYI2 am going to keep lib-user, and config-hid files and try a fresh install. Will let you know.

 

Thanks

Share this post


Link to post
Share on other sites

HI Andrew,

 

I did a fresh install of LINDA. I kept the config-hid and lib-user files; and I reused the aircraft folders. All is good. I'm not sure why it's OK, but it is. If I can get you anymore info, pls let me know. I seem to be good at having issues that are either no fault of LINDA, or just go away. 

 

Here is the crash info that I decided not to send you earlier  :wacko:

 

Faulting application name: LINDA.exe, version: 2.5.7.39, time stamp: 0x54a297b5
Faulting module name: LINDA.exe, version: 2.5.7.39, time stamp: 0x54a297b5
Exception code: 0xc0000005
Fault offset: 0x0034aaeb
Faulting process id: 0x29e0
Faulting application start time: 0x01d039f997f4ce72
Faulting application path: S:\P3D\Modules\LINDA.exe
Faulting module path: S:\P3D\Modules\LINDA.exe
Report Id: e941fc26-a5ec-11e4-b077-74d02b7f57b8
 
Thanks for the support.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Hi Graham

 

The latest info is for 2.5.7 (the formal release version) but one of the screen shots you sent earlier shows 2.5.8 on the top bar.

 

Please right click on LINDA.exe and look at properties and details for the File Version. I will need to send you a new build to version the location of the dialog errors reports. The list above does not help me.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Hey Andrew,

 

I know this post is a bit dated, but the crash on closing reared its ugly head again. Just installed P3D 2.5. Latest FSUIPC, compatible with 2.5. Everything appears to be normal during operation.

 

Faulting application name: linda.exe, version: 2.5.7.39, time stamp: 0x54a297b5
Faulting module name: linda.exe, version: 2.5.7.39, time stamp: 0x54a297b5
Exception code: 0xc0000005
Fault offset: 0x0034aaeb
Faulting process id: 0xe2c
Faulting application start time: 0x01d047755a37e3d2
Faulting application path: S:\P3D\Modules\linda.exe
Faulting module path: S:\P3D\Modules\linda.exe
Report Id: 0c95490e-b36b-11e4-beba-74d02b7f57b8
 
After I dismiss the Windows close dialogue, I get an error popup:
 
Exception EAccessViolation in module linda.exe at 0034AAEB.
Access violation at address 0074AAEB in module linda.exe.
Read address 000002C8
 
About LINDA page says: 2.5.7.39
 
This occurs whether the program is closed by FSUIPC or by me manually. I opened LINDA on its own to get the version info. When I closed it, it crashed.
 
It's not the end of the world with this, but it would be nice to make it go away, in case it's  symptomatic of something else.
 
 
Thanks for looking in on this.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Hi Graham

 

Thank you for the info. I am in the middle of a 16 hour download of P3D 2.5.  However, I have located the code that caused the crashes.  The last one was a call to the logging functions at the same time as you were closing LINDA and there was probably no where to safely log it to. I have added a trap in the next release.

 

The first 2 are related to creating Presets and re-loading the configuration. There was an error in this area which I have already addressed.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
Sign in to follow this