Sign in to follow this  
jscarano

Contrails supposed to look like this?

Recommended Posts

Help AVSIM continue to serve you!
Please donate today!

Seems like you are running an older version of the product. Please reinstall the package using the latest Installer from the website

I just bought it yesterday and installed it yesterday.

Share this post


Link to post
Share on other sites

I just bought it yesterday and installed it yesterday.

 

Are you using a Migration tool of some sort?

Share this post


Link to post
Share on other sites

Are you using a Migration tool of some sort?

Yea I had the estonia one active. Could that have done it?

Share this post


Link to post
Share on other sites

Yea I had the estonia one active. Could that have done it?

Yes, this is the problem. Please uninstall PrecipitFX from the Install Utility, disable the migration tool, reinstall precipitFX.

 

Let me know if it worked!

Share this post


Link to post
Share on other sites

Yes, this is the problem. Please uninstall PrecipitFX from the Install Utility, disable the migration tool, reinstall precipitFX.

 

Let me know if it worked!

I did the install with the migration tool turned off but contrails still look like that.

Share this post


Link to post
Share on other sites

I did the install with the migration tool turned off but contrails still look like that.

 

Have you  tried in this specific order?

  1. Uninstall PrecipitFX from the Install Utility
  2. Disable the Migration Tool
  3. Reinstall PrecipitFX form the Install Utility

Share this post


Link to post
Share on other sites

 

Have you  tried in this specific order?

  1. Uninstall PrecipitFX from the Install Utility
  2. Disable the Migration Tool
  3. Reinstall PrecipitFX form the Install Utility

 

I'll give that a try thanks

Share this post


Link to post
Share on other sites

Sorry for super late response but I reinstalled it again (awhile ago) and its working. Thanks

Share this post


Link to post
Share on other sites

Sorry for super late response but I reinstalled it again (awhile ago) and its working. Thanks

 

Thanks for your response ;)

Enjoy your flights!

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
Sign in to follow this