Sign in to follow this  
Skay8

Error message after reinstall

Recommended Posts

Guys, i am completely lost.

Yesterday i bought the DX10 Fixer and everything worked fine. Well there was one issue that bothered me.
The water looked not real at all. So i somehow messed up my entery FSX.

I uninstalled everything, really everything and began to reinstall FSX and all the addons.

After the DX10 Fixer Installation, the DX10 Controller v2.7 opens up and i want to Install the libraries.

But i get an error warning

Error copying T:\Tools\DX10 Scenery Fixer\bkg.bmp Error was 3

i click on "ok" and then another error which says

You do not have an envmap.bmp file in your <FSX Dir>\Texture directory - You must restore the original bitmap version of this file

 

How do i do that? I really need your help!

Share this post


Link to post
Share on other sites
Help AVSIM continue to serve you!
Please donate today!

Wow, ok. I thought i installed the FSX in the exact same folder like the previous one.
Actually: i didn't. So i chose my FSX Dir and everything is fine now.

Well... it was late and i was very tired ^^'

Share this post


Link to post
Share on other sites

The origin from my mistake yesterday: the water looked kind of purple.

So i began to read through older threads and downloaded some kind of water shader version 3.2.2.
Then i accidentally deleted some shaders and the "water" section within die DX10 Fixer was not availabe anymore.

Then i began to panic and tried to restore everything but could not. So i started to uninstall my whole FSX to do a new, fresh and well organized setup.

I really love the DX10 Fixer! The shadows in the virtual cockpit look amazing and i am really wondering why it took me so long to purchase this wonderful programm.

Just one little thing: the runway lights aren't really that bright as they should be. Everything is on 100 % in the "light" section... so what am i missing here?

Share this post


Link to post
Share on other sites

Ok, i have another problem.
(i am really sorry for causing all this trouble!)

I went on a little trip from munich to menorca at around 1 p.m. when i was on short final on menorca i noticed no PAPI lights whatsoever.
So i landed the airplane and switched from 2:30 p.m. to 9 p.m. just to realize that there aren't PAPI lights even at night.

I tried at munich and also i noticed that the blue taxilights disappear sometimes.

Here are two images from LEMH Menorca (Aerosoft- Balearic Islands X). The first one with my Aerosoft Airbus 320 and no working lights after i installed the http://library.avsim.net/search.php?SearchTerm=DX10+shader&CatID=root&Cookie=1 DX10 Shader Fixers V3.2.2.

 

zjbb1sl957ez.jpg

The second picture also from LEMH Menorca at the exact same spot and the same angle with the default Airbus.

 

mq29pqxhc3x7.jpg

How can i solve this issue? The DX10 Fixer has been so great and i enjoyed flying so much more than with DX9... i really have to fix this problem otherwise i will have to change to Prepar3D.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Install a light field for those airports, the procedure is described in the manual.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Yes, Yes, yes! It worked!

Well, i only tested with LEMH so far. Just great!

Thank you very much Steve!

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
Sign in to follow this