Sign in to follow this  
Gera320

OpenClouds Weather Engines doesn´t open..

Recommended Posts

Hi everyone!

Today 20th/April, i have a biggest problem.. 

I Use OpenClouds for weather, and i got 13 days remaining, when the program its opening, i got a message who tells: "THE SERVER COMMITED A PROTOCOL VIOLATION. SECTION=RESPONSE HEADER DETAIL=CR MUST BE FOLLOWED BY LF". after that:

"SYSTEM.INDEXOUTOFRANGEEXCEPTION: INDEX WAS OUTSIDE THE BOUNDS OF THE ARRAY. AT O.E()"

 

What is that??? in my 12Months of service, i'll never notice this message... :/ Today was a normal day in Monterrey MX and......... what i can do for this issue?

 

Sorry my bad english... thanks

 

 

Share this post


Link to post
Share on other sites
Help AVSIM continue to serve you!
Please donate today!

Gera320 - I'm not a 'coder' but the error message refers to a 'server', i.e. the computer that sends out the weather stuff to you, and from that conclude that the weather server encountered an error in a line of code and could not process your request (for weather!).  CR must be followed by LF - CRLF I think to be a 'line ending' in the code, and perhaps some server or script maintenance might have been going on at that time.

 

Does it work now?

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
Sign in to follow this