Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Berike

HUD not working, like it was off

Recommended Posts

Am I missing something?

 

After the 737 update for P3D, my HUD is not working anymore, is there switch I need to turn on? I set the knob in the HUD as Auto but it blank.

 

Thanks in advance


Fábio Magnoni

Share this post


Link to post

Had the same problem had to deactivate and uninstall the 737 then re install, not modify. that fixed it for me.

 

Regards Ted Kiser

Share this post


Link to post

you can go and check your dll.xml in fsx appdata folder;maybe it's missed or got disabled (pmdg HUD interface)


Captain Hamzeh Farhadi

A320 TRI/TRE at Iran Air

Share this post


Link to post

Had the same issue, HUD was blank due to a corrupt XML file! A fresh reinstallation solved it for me!

 

Hope that help you!


Sven Wendel

Share this post


Link to post

Just did a clean install here and it's solved!

Thanks!


Fábio Magnoni

Share this post


Link to post
  • Tom Allensworth,
    Founder of AVSIM Online


  • Flight Simulation's Premier Resource!

    AVSIM is a free service to the flight simulation community. AVSIM is staffed completely by volunteers and all funds donated to AVSIM go directly back to supporting the community. Your donation here helps to pay our bandwidth costs, emergency funding, and other general costs that crop up from time to time. Thank you for your support!

    Click here for more information and to see all donations year to date.
  • Donation Goals

    AVSIM's 2020 Fundraising Goal

    Donate to our annual general fundraising goal. This donation keeps our doors open and providing you service 24 x 7 x 365. Your donation here helps to pay our bandwidth costs, emergency funding, and other general costs that crop up from time to time. We reset this goal every new year for the following year's goal.


    33%
    $8,485.00 of $25,000.00 Donate Now
×
×
  • Create New...