Jump to content

Sign in to follow this  
Hopkinsstevea

Not able to get any Traffic working X-plane

Recommended Posts

No matter what I do I am not able to get any traffic or any option to Insert Traffic in X-plane

When I first installed X-plane I had Traffic now I don't ,any suggestions would be helpful

Thanks

Steve H

Share this post


Link to post
Share on other sites

I am not home right now to test it but I do have XSquawkBox installed and enabled. Correct me if I'm wrong don't you have to have XSquawkBox Installed to make FlyWithLua work and Real Terra Haze work properly?

I do appreciate your quick response thanks

Steve H

Share this post


Link to post
Share on other sites

No one answered this one, so here it goes : no you don't need XsquawkBox for FlyWithLua.

But you do need FlyWithLua for a lot of other plugins, like Real Terra Haze.

 

I may be mistaken, but XsquawkBox is not available on Linux, so it wouldn't be any good for me if it was a prereq.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Thanks for your response and the information.Once I get home in three weeks time I will be able to verify that I have traffic with X-plane,Xview and PSX (perfect combination)

Best Regards

Steve H

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Sign in to follow this  

×
×
  • Create New...