Sign in to follow this  
xfred12

FSX crashes when activating direct-to waypoint ?

Recommended Posts

Hi,

 

I purchased MindStar G1000 last week and have it installed on my fresh FSX Acceleration on a 64 bits Win 8.1 system.

 

When launching FSX, I agree to execute the "hypegauge.dll". I then go to Edwards AFB (KEDW) with the Cessna C172SP Skyhawk G1000 Mindstart (did not do anything in the panel.cfg) and agree to execute the MPI_G1000.GAU.

 

 I then activate the MFD by pushing the rightmost nobe and reset the MSG alert about the Pitot heat.

 

On the PFD, I choose "Direct-to" and with the FMS cursor I enter BORON and press ENT.

The text LOADING appears and the display shows 2 BORON waypoints. I choose the one in the USA and press ENT again.

 

I then press ENT again and the question ACTIVATE? appears. I press ENT and after two seconds, FSX crashes.

 

I can redo it again and again. Changing the aircraft (e.g. the BE58) leads also to the same crash.

 

Any idea why ?

 

Thanks for help and best regards

Francois Hurter

 

 

 

Share this post


Link to post
Help AVSIM continue to serve you!
Please donate today!

I will look into this and get back to you as soon as I have an answer.

Do you have FSUIPC installed? If so, what is it's version?

Share this post


Link to post

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
Sign in to follow this