Sign in to follow this  
jjgp101

Error conecting iPad with server

Recommended Posts

The conection btwen the iPad and the server is correct, but when  push a button  we get this message and afterwards that button is not active anymore

 

Error: TypeError : 'undefined' is not a function Script: undefined  Line:0 Column : undefined Stack Trace 

 

Can you help me to solve this error ???

Thanks

J J Gómez Prieto

Share this post


Link to post
Share on other sites
Help AVSIM continue to serve you!
Please donate today!

Hi,

 

which iPad are we talking about / which version of IOS?

And which browser are you using? Safari, Chrome, ...?

 

Regards

Mark

Share this post


Link to post
Share on other sites

Thanks Mark for your answer ...

 

iPad 1

versión 5.1.1(9b206)

Safari

 

Regards

J J Gomez Prieto

Share this post


Link to post
Share on other sites

Just a quick update on this topic:

there were a few users reporting similar issues. As it turns out, this issue was caused by old (very old) browsers that haven't seen an update to their HTML5 engines in a long time and as such didn't support some of the new features that got recently added to the webapp.

I have added a fallback solution for this situation and I'm happy to say that it seems this issue has been resolved.

I will upload the new version to AVSIM and update the appropriate links here on the forum.

So if you are seeing this problem, wait a day or so and you'll be back online!

 

Thanks to all who have helped resolve this one!

 

Mark

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
Sign in to follow this