Sign in to follow this  
Pochi

Autogen objects flickering

Recommended Posts

Hi,

 

I am still trying to find the best setting for my new sim platform Xplane 10^^

 

I was trying to fight what I thought was shimmering due to lack of anti aliasing at far distance. I didn't get any good results with enhancing AA through Nvidia Inspector.

 

However, I used zoom in function trying to see what and where was the shimmering exactly, and I found out that it was not shimmering but rather some flikering of autogen objects behind the airport and sometimes some airports objects or texture. It is not really beautiful to see from the cockpit but it seems to disappear when flying.

 

I wonder if someone has experienced this phenomenon or could help me to find out what is the problem.

I am running fairly conservative settings (4x SSAA + FXAA for AA) on i5 6600K and GTX970.

 

Maybe it is due to video driver? What is the best known current driver I could try to see if it may solve the problem?

 

Pierre

Share this post


Link to post
Share on other sites
Help AVSIM continue to serve you!
Please donate today!

Pierre

 

I think this is an issue with XP autogen art work, Im almost certain I had read something about it somewhere in Ben's blog.

 

I've also tried everything and every suggestion with no luck, hopefully this will be addressed in the next autogen update. 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
Sign in to follow this