Sign in to follow this  
MarkDH

Tracer can't see first lvar

Recommended Posts

I have noticed that the LINDA Tracer does not see the first lvar reported by FSUIPC if you use its 'list panel vars' function. The lvar can be read successfully with the FSUIPC library, you just can't look at it or manipulate it in the LINDA Tracer. This happens with any add-on aircraft. 

 

Anyone else noticed this?

Share this post


Link to post
Share on other sites
Help AVSIM continue to serve you!
Please donate today!

Thank you Mark. I spotted this over the last weekend. You need to select 2 adjacent Lvars for the tracer to work. It's on my list!

Share this post


Link to post
Share on other sites

You need to select 2 adjacent Lvars for the tracer to work

 

I wonder if we are talking about the same problem? The first lvar doesn't show up at all, so I can't select it. As an example, with the Aerosoft Twin Otter Extended I need to look at the TW_Leftmain_bus_voltage lvar but LINDA just can't see it.

Share this post


Link to post
Share on other sites

I think we are. It is probably a pointer error. I have not tried on the very first Lvar and I don't that the Twin Otter. I will investigate and get back to you.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
Sign in to follow this