Sign in to follow this  
skthomas

Edok not working P3d 3.2

Recommended Posts

Hey guy, I have checked all my exe.xml files and the paths to my Ezdok.  Everything is in place.  I had to do a full reinstall and it still does not work.  My problem is, when I right click the Ezdok.exe, file nothing happens usually.  It says not responding.  If it does by chance work then it still doesn't initiate/work when my simulator is on.  This just started yesterday out of nowhere. Please help me. Thanks in advance!! Note it was working day before yesterday!!

 

My specs: i7, Windows 10 GTX 970/

 

P3d V3.2/

A ton of addons. 

Share this post


Link to post
Share on other sites
Help AVSIM continue to serve you!
Please donate today!

Hey guy, I have checked all my exe.xml files and the paths to my Ezdok.  Everything is in place.  I had to do a full reinstall and it still does not work.  My problem is, when I right click the Ezdok.exe, file nothing happens usually.  It says not responding.  If it does by chance work then it still doesn't initiate/work when my simulator is on.  This just started yesterday out of nowhere. Please help me. Thanks in advance!! Note it was working day before yesterday!!

 

My specs: i7, Windows 10 GTX 970/

 

P3d V3.2/

A ton of addons. 

 

Hey Buddy.  This happened to me yesterday too.  I managed to fix it by reinstalling EZdok then installing all the SimConnects in the P3D Redist folder and EZCA folder.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
Sign in to follow this