Sign in to follow this  
Fabs

Landing Lights: Strange artefacts from within VC

Recommended Posts

Hi,

 

When using the Phenom 100 V2 in clouds and fog with the landing lights ON, from within the VC strange artefacts that appear based on the landing light beams can be seen.

 

All external views in poor visibility show normal looking landing lights, and in normal benign flight conditions, the landing lights appear as regular beams from within the VC.

 

W10, FSX:SE, 980Ti V368.61, same whether DX10 on or off, aircraft removed and reinstalled but issue remains, all other Carenado aircraft are OK.

 

Is anyone else seeing this landing light effects?

 

Thanks,

Fabio

 

https://www.dropbox.com/s/koq5zdgi1rd6lb8/Good%20vis%20ground.jpg?dl=0

https://www.dropbox.com/s/tilr8inxee17ggy/low%20vis%20altitude.jpg?dl=0

https://www.dropbox.com/s/3rftng38iapfs5f/Low%20vis%20ground.jpg?dl=0

Share this post


Link to post
Share on other sites
Help AVSIM continue to serve you!
Please donate today!

Hi,

 

Could some kind person please try loading FSX with the Phenom 100 at any airport with "Fogged in" as the weather theme, then please switch on your landing lights, and once in the fog (or cloud if you prefer), please then look through the VC?

 

Do your landing light beams appear normal or do they appear as overlapping elongated rectangles?

 

I simply just need to know whether the problem I am seeing is just my installation or a more general issue with the Phenom 100.

 

Thank you in advance! :-)

 

Fabio

Share this post


Link to post
Share on other sites

I am experiencing the same problem in FSX with the Carenado Phenom 100. What was the fix that Carenado suggested?

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
Sign in to follow this