Sign in to follow this  
Jack_Sawyer

Staggerwing morse audio on constantly

Recommended Posts

I just installed the Staggerwing and love it.  But when I tune a NAV freq I get the morse tone and it's on constantly unless I change the freq.  It won't shut off even if I shut off the radios while tuned to a freq where it was sounding out morse.

 

Any advice?

 

Thanks

 

Jack

Share this post


Link to post
Share on other sites
Help AVSIM continue to serve you!
Please donate today!

I think you've answered your own question Jack. Change the frequency. It's a bit like that ATIS waffle you get sometimes, changing the coms kills it.

Thanks for reminding me about the Staggerwing though. :good:

Share this post


Link to post
Share on other sites

Hi Ron, and thanks for replying but that's not what I meant. In all the other aircraft I have this never happens. I could be tuned to a freq but not hear morse. Or there was a way to turn of the audio and still recieve signal to the OBI.

 

With this one I get morse all the time.

 

I even get it in this scenario, say I have it tuned to a VOR and I get the morse, now when I shut off the radios I still get the morse. That's one problem.

 

The other is when I want it turned on I always get the mrse but there's no way to shut the morse code audio off.

 

Does anyone else experience this? I mean, I like morse code identification occasionally when I use real-world maps so I can identigy the station but having it on constantly get real annoying real fast.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
Sign in to follow this