Sign in to follow this  
hrings

Livery problems

Recommended Posts

I downloaded via the manager the SAS Livery. That worked for a couple of times and then the problems started.

I was unable to get the P3D to function It showed the startup Picture and a short glimpse of the next and then all of it dissappered.

Tried to start it again and got answer that it was already running. Thought first it was the P3D program but after a clean reinstall found the fault in Livery.

When this was removed  also by the manager all is nearly normal.

During start up is says that the SAS A/C could not be found and starting blank.

Then it is ok to choose the ngx wl.

Anybody to help?

Henning Ringsvold

Share this post


Link to post
Share on other sites
Help AVSIM continue to serve you!
Please donate today!

I assume you are using the Operations Center.

 

Also, make sure P3D starts with the select scenario screen and a PMDG aircraft is not default. I use the B-58 Beech.

 

Try uninstalling the livery with the OC and check that all works as expected. Try to install with OC again and check out operation.

 

Finally, if the livery still causes a problem and you got it from PMDG (through the OC) then please document on a trouble ticket at PMDG Product Support. Specify which variant and livery name.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
Sign in to follow this