Sign in to follow this  
Daedalus

camera is moving in VC

Recommended Posts

Hi all,

 

I hope this is the correct place to submit a possible bug. I actually face this problem since the release of the Alpha version but I was hoping that it would be very obvious to be fixed in the first updates. 

However as I see this problem continuing to exist. 

 

So, what I experience, is that any camera in the VC is moving in a slow motion. If I select a camera, do not press anything and let it free, it will rotate after some time and I will have to recenter it. The direction of movement is not a specific one. Can be left-right-up or down. The movement can be rotation or translation or both of them.

 

I did a small search in this forum and found that there are at least two more people reporting this, but there is no reply in their threads. 

 

Is this a known issue and pending to be fixed and if not, any ideas of why it is happening? I am using an Xbox 360 controller.

Share this post


Link to post
Share on other sites
Help AVSIM continue to serve you!
Please donate today!

Set a larger deadzone when assigning your axis to a control in ChasePlane. That should fix your issue.

 

Regards

Keven

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
Sign in to follow this