Sign in to follow this  
werver

Scenery library problem

Recommended Posts

Hello Alexander,

 

In the original FSX Nav database (year 2006) the airport EBOS has only one ILS on Rwy 26. Nowaday both runways are equiped with an ILS.

After updating the FSX Nav database with the program found on http://www.aero.sors.fr, this problem is solved.

In Plan-G I now see both ILS feathers on the map. However in Little NavMap v1.2.0 beta, after rebuilding the scenery library, I only see the ILS for Rwy 26 (109,50 258 degrees).

Do you have any idea how come?

 

By the way: I'm really impressed that you have built this excellent program!! Many thanks about that.

 

I wish you a merry christmas and a happy new year

I'm looking forward to the updates of this very nice program

 

Greetings

 

Werner Verwaal

member of FSHolland (http://www.fs-holland.nl/)

 

 

 

Share this post


Link to post
Share on other sites
Help AVSIM continue to serve you!
Please donate today!

Hi Werner,

 

this problem is known for the 1.2.0 beta and already fixed here. A lot of ILS were dropped also for other navdata updates. There will be a new beta release in the next days.

 

A merry christmas and a happy new year too!

 

Alex

Share this post


Link to post
Share on other sites

Hi Alex,

 

I have installed v1.2.2 beta and the ILS-problem was solved.

Both Plan-G and Little NavMap use the FSX scenery.cfg file to build their database. But there is a difference between those two programs when I look at the maps.

In Plan-G I see for instance on the North Sea the intersections SULUT, EH606, NIRSI, EH607. All those intersections are missing in Little NavMap.

 

Is there a way to get them also in Little NavMap. These waypoints are importent for the approach to EHAM.

 

Greetings

 

Werner Verwaal

Share this post


Link to post
Share on other sites

Hi Werner,

 

it looks like an add-on airport is interfering because I can find all these waypoints here.

And I already found an error in my loading code which can cause this ...

 

Can I send you a link to a development release to check if it is fixed?

 

Alex

Share this post


Link to post
Share on other sites

Hi Alex,

 

You can send a link to: verwaalw@ziggo.nl

I hope I can help solving this problem.

 

Werner

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
Sign in to follow this