Sign in to follow this  
vikelu22

loss sound

Recommended Posts

Howdy folks

 

quick question ive seem to have loss all my flight deck sounds in the 747 cant hear anything but the engines , all the sounds all the way up. cross refrenced the defaquly payplack devices and all are the same output device

?

 

any ideas

 

was working when i departed but now im landing and dont have any sound effects inside.

 

Cheers

christopher

Share this post


Link to post
Share on other sites
Help AVSIM continue to serve you!
Please donate today!

Im having the same issue on takeoff. All sound stops except a faint high pitch whine of the engines at full power. cockpit sounds return just off the end of the runway at about the same moment the wheels leave the ground. Hopefully this can be tweaked. Im using the UPS 400F livery. Also experience at kernel32 crash about 15 seconds after I exist FSX only after Ive use this baby. I try everything the same with both the 777 and the NGX and FSX closes normally with no kernel32 crash when I close FSX. Kinda a mystery to me. Tabs any thoughts?

Share this post


Link to post
Share on other sites

<sim root>\PMDG\747 folder

Find the options.ini

Delete it

 

Fly and see if the issue is still there.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Sound problem fixed, thanks Kyle! Any thoughts on the kernel32 crash I get about 15 secs after I close FSX. This is only occurring after using the queen. I've tried the NGX and 777 with the exact same variables ie airport, weather, flight plan etc and I don't get the kernel32 crash. Is this a VAS related thing?

Share this post


Link to post
Share on other sites

I doubt it. If you're surviving until the end of a session, it's doubtful that it's VAS. VAS problems would cause the sim to crash before you want it to.

 

Are you changing your sound devices around mid-flight?

Share this post


Link to post
Share on other sites

Thanks Kyle for your help. No sound device switching throughout. Seems to be only after the Queen is used. I say that with great hesitation because I know when folks say that it is often not accurate but it seems to be the case here. I've tried about all the other planes and it doesn't happen. I guess I'm bringing it up also in case knowing this could help you guys tweek the performance and work thru other CTDs reports...

 

Thanks again...any other ideas would be appreciated. Could my kernal32 file be corrupt itself? How would I fix this?

Share this post


Link to post
Share on other sites

Kernel32 errors aren't usually errors with the dll itself. It's usually program incompatibilities of some sort.

 

The vast majority of people aren't having any issues here. The only performance issues noted so far are either on systems lower than the min specified on our page, or are caused by sound device changes (fixed for a future update). What other programs are you running while using our aircraft?

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
Sign in to follow this