that1person2

Can't pan view after a while

Recommended Posts

Title says it all really. After a while, I am unable to pan my view. Restarting Chaseplane fixes this, but happens again 20-30 minutes later

Share this post


Link to post
Share on other sites
Help AVSIM continue to serve you!
Please donate today!

Hi,

Sorry I'm not helping, just saying that I'm having the same kind of trouble... Sometimes it's impossible to restart Chaseplane properly. It behaves like the simulator is running but no flight is lauched (no presets for example). 

It looks like Simconnect is disconnecting. GSX is off too, etc... The sim is running along. 

It doesn't happen when Chaseplane is not launched. And the problem appeared yesterday.

Best regards,

Thomas

Share this post


Link to post
Share on other sites

Hi Thomas,

We pushed a lot of updates today. Let me know if you are still experiencing the issue!

Regards,
Keven

Share this post


Link to post
Share on other sites

Hi Keven,

Thanks a lot for the quick reply !

It seems that the problem is solved with the updates. I haven't got time to test deeply, so to be confirmed.
Thank you very much for the service !

Best regards,

Thomas

  • Upvote 1

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now