Sign in to follow this  
FlightSimDimm

Buttkicker landing and takeoffs - strange effects

Recommended Posts

Hello -

I am running P3D 3.4 and the Opus FSI 5.00.12 with the buttkicker plugged into the soundblaster x-fi go! Pro.

I am having issues with the landing effects - Once you land, the landing effects keep repeating while you are on the ground.

When you take off again, the land effects do not turn off when you are in the air.

I have the landing 

Here is a sample from the spy window when I took off and in the air. you can see it is still playing the LAND event. Before I took off and after while in the air.

CTL  BK LAND PlaySound: 10Hz, 66
 SND  BK1.2 GND Volume: 38
 CTL  BK LAND PlaySound: 10Hz, 66
 CTL  BK LAND PlaySound: 10Hz, 66
 CTL  BK LAND PlaySound: 10Hz, 66
 SND  BK1.2 GND Volume: 39
 CTL  BK LAND PlaySound: 10Hz, 66
 CTL  BK LAND PlaySound: 10Hz, 66
 CTL  BK LAND PlaySound: 10Hz, 66
 CTL  BK LAND PlaySound: 10Hz, 66
 CTL  BK LAND PlaySound: 10Hz, 66
 CTL  BK LAND PlaySound: 10Hz, 66
 CTL  BK LAND PlaySound: 10Hz, 66
 CTL  BK LAND PlaySound: 10Hz, 66
 CTL  BK LAND PlaySound: 10Hz, 66
 CTL  BK LAND PlaySound: 10Hz, 66
 CTL  BK LAND PlaySound: 10Hz, 66

 

thanks!

Share this post


Link to post
Share on other sites
Help AVSIM continue to serve you!
Please donate today!

Further testing: I re-installed OPUS FSI 4,73,4 and it is working properly again. It shows the "airborne" event in the spy window and the LAND  and Ground events stop playing. I think something may be broken in the new version....

Share this post


Link to post
Share on other sites

New beta version posted for you to try. See SimForum Announcements or first topic here.

Stephen

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
Sign in to follow this