Sign in to follow this  
CaptPiotr

FMC buttons not working

Recommended Posts

Hello. Purchased the queen yesterday - all went well with install and got a few flights in. Today, I loaded up the aircraft and none of the buttons on the fmc work... can't navigate it at all. Everything else in the aircraft is clickable. Anyone run in this?

 

Thanks,

Piotr Dobrowolski

Share this post


Link to post
Share on other sites
Help AVSIM continue to serve you!
Please donate today!

More information please, remember we are not looking over your shoulder.

How did you "load up the aircraft?" Using FSX or P3D? What is your default aircraft in the simulator (do not use any but a default)? Loaded from a saved flight/scenario or from Free Flight/Scenario Setup? Did the aircraft initialization countdown from 20 to 1 display?

Share this post


Link to post
Share on other sites

Sorry... more info would be good wouldn't it?

P3D, I load the aircraft from the startup screen. Default is some jet but it is never loaded. Nor do I load another aircraft then switch within the same session. Also alwys from free flight. Aircraft initialization is fine with a countdown reaching 0. All aircraft switches and buttons works, except for the FMC. I got up to 6 restarts of P3D before they became functional again yesterday. Today it loaded fine on the first shot. 

Thanks,

Piotr Dobrowolski

Share this post


Link to post
Share on other sites

Remember the electronics in this bird are pretty old and they take time to "boot up."  Hope problem is solved.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
Sign in to follow this